Tribe Talk

Tribe Talk > About Cars  >  Toyota Unser > funserians masih ada ka lagi ?
Jump to page:  
  <<  <  1 .. 14 15 16 17 18 .. 32  >  >>
Posts:0
Date Joined:
06 May 2015, 08:29 AM
20 Sep 2007, 11:41 AM
AD, nanti lepas raya i balik kl lagi from 23-29 okt...ada training askar di taiping.....sori hari tu visit my uncle kena kanser di hospital, terus terlupa coz ramai sanak saudara dtg.....mcm gathering tau tau saja la, forgot all....
^ Top
Posts:0
Date Joined:
06 May 2015, 08:06 AM
20 Sep 2007, 12:58 PM

Lama tak jenguk....

Rami yang masih sayang unta dan masih setia pada funser....termasuk lah hamba ini.

Tapi kalau nak buat club tu rasanya sukar sikit sbb kita semua ada banyak komitmen. kalau sekadar diaktifkan semua www.funser.com.my tu rasanya cantik.

So far happy with my UNTA. Dah hampir ampat tawun dan dah nak masuk 140K km. masih steady. Hopefully can beat my won record of owning TOYOTA TOWNACE selama 13 tahun.

Sticker pun masih setia di cermin. Kalau jumpa tu hon-hon lah yek. Tahun ni raya balik Endau...

 

^ Top
Posts:0
Date Joined:
06 May 2015, 11:15 AM
21 Sep 2007, 10:36 PM
Siapa telah membaharui road tax Unser? Dengar telah turun, benarkah?
^ Top
Posts:0
Date Joined:
06 May 2015, 08:29 AM
22 Sep 2007, 10:32 AM
ye ke turun? i kat sabah memang turun la sket......
^ Top
Posts:0
Date Joined:
06 May 2015, 12:56 PM
26 Sep 2007, 10:09 AM

leetkhm,

i think it was $180++ laaa........let me check later n double confirm the exact figure......

Bro MB,

agree with u 1001%......if only Tribe Toyota can open back that site just for the FUNSERIANS......he he

Bro Rahmand,

tu la i pun tunggu......tak pe tak pe........kita jumpa lepas raya nanti ok....

^ Top
Posts:0
Date Joined:
06 May 2015, 08:46 AM
26 Sep 2007, 10:28 AM

Well Funserians let start a campaign!

TRIBE TEAM..GIVE US BACK OUR FUNSER.COM.MY WEB SITE PLEASE..

and we will still support tribetoyota.com.my

Funserians....show your support.

^ Top
Posts:0
Date Joined:
06 May 2015, 12:56 PM
26 Sep 2007, 10:34 AM

TRIBE TEAM..GIVE US BACK OUR FUNSER.COM.MY WEB SITE PLEASE..

and we will still support tribetoyota.com.my

^ Top
Posts:0
Date Joined:
06 May 2015, 08:29 AM
26 Sep 2007, 03:40 PM
we want we want we want FUNSER..........ehehehee....
^ Top
Posts:0
Date Joined:
06 May 2015, 08:14 AM
26 Sep 2007, 05:31 PM
i love...i love....i love FUNSER sticker!!!!
^ Top
Posts:0
Date Joined:
06 May 2015, 07:58 AM
26 Sep 2007, 10:12 PM
yea...yea...yea...,



FUNSER.COM.MY
^ Top
Jump to page:  
  <<  <  1 .. 14 15 16 17 18 .. 32  >  >>

Tribe Talk

Toyota Hilux 4x4 club

17 February 2015, 10:30 PM
Last post by : $last_username


Toyota

17 February 2015, 10:20 PM
Last post by : $last_username


Oil dripping from behind ...

16 February 2013, 05:14 PM
Last post by : $last_username